Terveys

Ensiapuohjeet – SPR

Tästä linkistä löydät SPR:n yleiset ensiapuohjeet. Tätä tärkeää tietoa ei usein ole aikaa tutkia tapaturman sattuessa. Materiaalin itseopiskelu on investointi omaan ja läheisten turvallisuuteen ja terveyteen.

Lue lisää

ESSOTE – Pertunmaan palvelut

Pertunmaan sosiaali- ja terveyspalvelut ovat nyt osa ESSOTE -yhtymää. Tästä linkistä avautuvat Pertunmaan palvelut ESSOTE:n nettisivuilta.

Lue lisää

Oma Kanta – kaikki terveystietosi ja sähköiset reseptisi yhdestä paikasta!

Omakanta on yksi tärkeimmistä terveyteesi liittyvistä palveluista. Se on kansalaisten verkkopalvelu, joka näyttää terveydenhuollon kirjaamia tietoja potilaasta ja hänen lääkityksestään. Palveluun tunnistautumisesta löydät tietoa "Tunnistautuminen" osiosta.

Lue lisää

Hyvis – terveydenhuollon ajanvaraukset ja lomakkeet sekä vinkkejä terveyden ylläpitoon.

Hyvis on palvelu, johon on kerätty paljon tärkeää terveydenhoitoon liittyvää tietoa. Hyviksessä on mahdollista asioida sähköisesti ja palvelut vaihtelevat alueittain. Palveluita ovat mm. ajanvaraus ja lomakkeiden täyttö. Sivuilta löydät myös yhteystietoja, vinkkejä ja testejä eri elämäntilanteisiin sekä ajankohtaista terveystietoa.

Lue lisää

Terveyskirjasto – tietoa terveydestä, sairauksista ja lääkkeistä

Terveyskirjasto helppo tapa etsiä tietoa terveyteen ja sairauksiin liittyen. Syöttämällä hakusanan hakukenttään löydät asiantuntijoiden keräämää tietoa ja artikkeleita aiheesta.

Lue lisää

Tällä sivulla keskitymme sähköisiin palveluihin, jotka tukevat sinun terveytesi ylläpitoa, yhteydenpitoa terveydenhuollon kanssa ja tiedon saamista.